Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Perlespelt med pølser og bagte tomater

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Perlespelt med pølser og bagte tomater
  • Perlespelt med pølser og bagte tomater
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tomater
  • 250 g tomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie til stegning
  • 2 spsk olie til stegning
  • salt
  • salt
  • sukker
  • sukker
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl perlespelt
  • 4 dl perlespelt
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sennep
  • 0.5 dl sennep
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olie
  • 0.5 dl olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk courgette
  • 1 stk courgette
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk pølser
  • 2 pk pølser

Tilberedning

Sæt ovnen på 250°.

Skær tomaterne lige over og fordel dem på en bradepande med skærefladen opad. Fordel olie, lidt salt og sukker henover. Bag i ca. 20 minutter, til sukkeret er mørkt. Hold øje.

Kog spelten efter anvisning på emballagen.

Rør sennep, olie og eddike sammen i en skål. Vend den nykogte perlespelt i dressingen. Skær courgetterne i tynde skiver og vend i.

Kog pølserne.

Servér den lune perlespelt med pølser og tomater.