Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Quiche Lorraine

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Quiche Lorraine
  • Quiche Lorraine
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 4 dl hvedemel
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 125 g smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 1 tsk salt
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 0.5 dl vand
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g bacon
  • 150 g bacon
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ost
  • 100 g ost
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 4 stk æg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Thisefraiche
  • 2 dl Thisefraiche
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mælk
  • 1.5 dl mælk
  • peber
  • peber

Tilberedning

Kom mel og smør skåret i tern i en skål. Krydr med salt og saml dejen med lidt vand ad gangen. Rul dejen ud på et meldrysset bord, indtil den har en diameter på ca. 30 cm. Læg i en 24 cm stor tærteform. sæt i køleskab i 30 minutter.

Sæt ovnen på 200 grader. Prik dejen med en gaffel. Skær bacon i tern og fordel de rå bacontern over bunden. Bag tærtebunden i 15-20 minutter. Tag ud og drys osten hen over bund og bacon. Pisk æggene sammen med Thisefraiche og mælk. Krydr med peber. Hæld æggeblandingen over ost og bacon. Bag tærten i yderligere ca. 30 minutter.