Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rødkål i wok

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk persillerødder
  • 8 stk persillerødder
  • smør
  • smør
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2 dl vand
  • rødkål
  • rødkål
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hvidløg
  • 1 stk hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citronsaft
  • 1 stk citronsaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk forårsløg
  • 1 stk forårsløg

Tilberedning

Vask persillerødder og skær eventuelt lige over. Brun dem i smør på en pande. Tilsæt 2 dl vand og læg låg på. Lad persillerødderne koge møre i ca. 8 minutter. Tag låget af og lad væden dampe helt væk. Kom lidt ekstra smør på panden og steg dem gyldne. Snit rødkålen fint og wok den let i olie. Vend kålen med revet hvidløg og citronsaft, smag til med salt og peber. Server herligheden sammen med et drys finthakket forårsløg.