Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Salat med bøffelmozzarella og trøffel

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk spæde salatblade
  • 1 - 2 bk spæde salatblade
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bg bøffel mozzarella
  • 3 bg bøffel mozzarella
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl sorte trøfler
  • 1 gl sorte trøfler
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 3 spsk olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • salt og peber
  • salt og peber
  • sukker
  • sukker
  • evt. trøffelolie
  • evt. trøffelolie
  • flutes
  • flutes

Tilberedning

Fordel en håndfuld salatblade på hver af de seks tallerkener. Skær ostene i meget tynde skiver og fordel på salaten. Skær trøffel i bladtynde skiver med en skarp kniv eller trøffeljern og drys over. Bland olie og eddike sammen og smag til med salt, peber og en anelse sukker. Dryp dressingen over salaten. Trøffelolie smager intens af trøffel, dryp evt. et par dråber i din olie/eddike blanding. Server med lune flutes.

Kilde: Krydderiet 3, 2005