Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt laks med granulata og stegte citroner

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk laksefilet
  • 2 stk laksefilet
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille bundt bredbladet persille
  • 1 lille bundt bredbladet persille
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citroner
  • 2 citroner
  • olivenolie
  • olivenolie
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Skær laksen i store tern. Varm lidt olivenolie på en pande og steg fisken, kun på den ene side. Drys med salt og peber. Læg en lille tallerken henover fisken, så den ligger helt plan på panden.

Lad fisken blive gennemvarm på denne måde. (fisken bliver herved både sprød på en ene side og stadig stegt uden at blive tør).

Hak persille og vend med snittede hvidløg og skal af citron. Skær den anden citron i skiver og steg dem 2 - 3 minutter.