Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt laks på salat med mild gedeost

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk laksefilet
  • 2 stk laksefilet
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gedeost
  • 100 g gedeost
  • {{ 60 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 70 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g salat
  • 60 - 70 g salat
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 15 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk friske basilikumblade
  • 10 - 15 stk friske basilikumblade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk dijonsennep
  • 1 tsk dijonsennep
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk balsamico eddike
  • 2 spsk balsamico eddike
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Skær laksen i store tern. Varm lidt olivenolie på en pande og steg fisken, kun på den ene side. Drys med salt og peber. Læg en lille tallerken henover fisken, så den ligger helt plan på panden.

Lad fisken blive gennemvarm på denne måde. (fisken bliver herved både sprød på en ene side og stadig stegt uden at blive tør).

Dressing: Rør sennep med salt, peber og balsamico. Rør olivenolie i lidt efter lidt. Vend salaten, basilikum og løg med dressingen.