Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt pitabrød med oksekød og grøntsager

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk pitabrød
  • 2 stk pitabrød
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 250 g hakket oksekød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde champignon i skiver
  • 2 håndfulde champignon i skiver
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt grønne asparges
  • 0.5 bdt grønne asparges
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde salat
  • 2 håndfulde salat
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ketchup
  • 4 spsk ketchup

Tilberedning

Flæk pitabrødene helt og steg dem i olie på en pande. Tag op.

Svits kødet på panden indtil gyldent og gennemstegt. Svits champignon med kødet.

Skær den nederste trævlede ende af aspargesen fra. Skær resten i mindre stykker og svits med kødet 2 minutter.

Smag kødet til med salt og peber.

Top de ristede brød med grøntsager og kød. Kom ketchup på og server.