Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tabbouleh Bulgur med græskar

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
0 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk græskar
  • 1 stk græskar
  • olie
  • olie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græskarkerner
  • 1 dl græskarkerner
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bulgur
  • 3 dl bulgur
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 3 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citron
  • 1 citron
  • persille
  • persille

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. Flæk græskarret og fjern kerner (det er ikke dem, vi bruger i opskriften). Læg det på en bradepande med bagepapir og fordel lidt olie hen over overfladen. Drys med salt og peber. Bag græskarkødet mørt i ca. 45 minutter. Tag ud og afkøl. Rist græskarkernerne i ovnen i ca. 6 minutter. Tilbered bulgur efter anvisning på emballagen. Vend den kogte bulgur med olie og saft fra en halv citron. Afkøl. Tag cirka halvdelen af græskarkødet op af skallen og skær i mindre stykker. Vend med bulgur og persille. Smag til med citronsaft, salt og peber. Resten af græskarkødet kan du bruge i salater i løbet af ugen, eller til at blande i kartoffelmosen.