Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tigerrejer i hvidløgssmør med gule ris

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk tigerrejer på spyd
  • 1 pk tigerrejer på spyd
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl parboiled ris
  • 2 dl parboiled ris
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rød peberfrugt i tern
  • 0.5 rød peberfrugt i tern
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk gurkemeje
  • 0.5 tsk gurkemeje
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber

Tilberedning

Lad hvidløgssmørret smelte på en pande.

Steg tigerrejerne på begge sider i nogle få minutter, indtil de skifter farve.

Svits ris og løg i en gryde med olie. Tilsæt peberfrugter, gurkemeje og bouillon.

Lad simre under låg i 10 min. Lad trække under låg i 5-10 minutter.

Server risene med rejespyd, dryp smørret over og pynt med basilikum.