Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tomat og brødsalat fra Toscana

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk italiensk brød
  • 2 sk italiensk brød
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 3 stk tomater
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm agurk
  • 10 cm agurk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl basilikum
  • 0.5 dl basilikum
  • Dressing
  • Dressing
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • lidt sukker
  • lidt sukker
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Skær brød, tomater og agurk i mindre tern. Hak løget fint og bland salaten i en skål.

Rør dressingen sammen og smag den til med salt, sukker og peber.

Vend dressingen godt med salaten og lad den trække 10 minutter før den serveres.