Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ymermousse med rabarbergranite og røde bær

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Ymermousse
  • Ymermousse
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} blade husblas
  • 5 blade husblas
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l ymer
  • 0.5 l ymer
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukker
  • 50 g sukker
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l fløde
  • 0.25 l fløde
  • Rabarbergranité
  • Rabarbergranité
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rabarber
  • 500 g rabarber
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukker
  • 75 g sukker
  • {{ 40 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g jordbær
  • 40 g jordbær
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g vand
  • 150 g vand
  • Pynt
  • Pynt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rabarber
  • 1 rabarber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} jordbær
  • 4 jordbær
  • {{ 16 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hindbær
  • 16 hindbær

Tilberedning

Ymermousse:
Læg gelatinen i blød i koldt vand i ca. 10 min.

Rør ymer med sukkeret.

Træk gelatinen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt gelatinen i vandbad. Afkøl gelatinen med lidt ymer og vend blandingen i resten af ymeren.

Pisk fløden stiv og vend den i ymerblandingen. Hæld moussen i en skål. Moussen stilles på køl med film over.

Granité:
Rabarber, sukker, jordbær og vand blendes og sigtes igennem en finmasket sigte. Væsken fryses i fryseren.

Den frosne juice skrabes med en gaffel.

Pynt:
Rabarber og jordbær i tynde skiver + hele hindbær.

Anretning:
Ymermoussen lægges på tallerkenen og der pyntes af med røde bær og skiver af rabarber. Granitéen lægges på ved servering.