Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Toast med brie og kål

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} skiver surdejsbrød fra Reinh. van Hauen
  • 4 skiver surdejsbrød fra Reinh. van Hauen
  • Smør
  • Smør
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g brieost
  • 200 g brieost
  • snittet savoykål
  • snittet savoykål
  • æble
  • æble
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk Irmas grøn økologisk pesto
  • 4 tsk Irmas grøn økologisk pesto
  • Irmas balsamico figen glaze
  • Irmas balsamico figen glaze

Tilberedning

Rist brødskiverne i smør på begge sider. Tag op og fordel osten på. Drys kål og æble på osten og top med pesto og glaze.