Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Økologiske pølsehorn

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 75 g smør
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 1.5 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ymer
  • 1 dl ymer
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk honning
  • 2 tsk honning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk fint salt
  • 1 tsk fint salt
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gær
  • 25 g gær
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g manitoba hvedemel
  • 400 g manitoba hvedemel
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pølser
  • 12 pølser
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mayonnaise
  • 4 spsk mayonnaise
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 1 æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl solsikkekerner
  • 1 dl solsikkekerner

Tilberedning

Smelt smørret i en gryde og hæld op i en skål. Hæld vand, ymer, honning og salt i og rør rundt. Smuldr gær i og rør rundt. Rør mel i lidt efter lidt, indtil du har en blød, men sammenhængende dej. Dæk skålen med dej med film eller viskestykke, og lad dejen hæve i 45 minutter.

Del dejen i to dele og rul ud til to runde pizzabunde ved hjælp af en kagerulle. Skær nu hvert stykke dej i 12 lagkagestykker. Læg lidt mayonnaise på den tykke ende af hvert stykke dej. Skær pølserne lige over og læg et stykke pølse på mayonnaisen. Rul sammen og læg på to bageplader med bagepapir. Pensl med æg og drys solsikkekerner henover.

Lad efterhæve i 40 minutter. Sæt varmluftsovnen på 190 grader. Bag pølsehornene gyldne. Begynd at kigge efter 15 minutter. Nogle gange skal de have op til 20 minutter.

Serveres lune.