Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Auberginesalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Auberginesalat
  • Auberginesalat
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g auberginer
  • 600 g auberginer
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tomater
  • 300 g tomater
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 3 fed hvidløg
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olivenolie
  • 0.75 dl olivenolie
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tomatkoncentrat
  • 3 spsk tomatkoncentrat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl persille
  • 1 dl persille
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl koriander
  • 0.5 dl koriander
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk spidskommen
  • 2 tsk spidskommen

Tilberedning

Skær aubergine og tomat i 2 cm store tern og kom i en gryde. Riv hvidløg ned i gryden. Rør olie og tomat-koncentrat ned i gryden. Tilsæt persille, koriander og spidskommen. Vend godt rundt og lad simre under låg i 30 min. Sluk for varmen, lad køle af og smag til med salt.