Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bønner og linser

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Bønner og linser
  • Bønner og linser
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps butter beans
  • 1 ps butter beans
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk chili krydderi
  • 1 spsk chili krydderi
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl beluga linser
  • 1 dl beluga linser
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 3 spsk olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk dijonsennep
  • 2 tsk dijonsennep
  • salt og peber
  • salt og peber
  • lidt sukker
  • lidt sukker
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk cherry tomater
  • 8 stk cherry tomater
  • citronmelisse
  • citronmelisse

Tilberedning

Sådan gør du 12 timer før: Læg butter beans i blød i vand.

Sådan gør du på dagen: Kog butter beans efter anvisning på emballagen. Lad chili-krydderi koge med i kogevandet. Afdryp. Kog belugalinser efter anvisning, og afdryp. Kom olie, eddike, sennep og krydderi i en skål, og vend rundt. Skær tomater i tynde skiver, og kom heri. Vend bønner og linser sammen i en skål, og vend med dressing. Anret med citronmelisse, og servér.