-
Tag pakken med butterdej op af fryseren.
-
Sæt ovnen på 175 grader.
-
Skær smørret i tern, og kom i en skål. Rør smør og sukker sammen.
-
Riv marcipanen ned i skålen, og vend rundt. Vend kanel heri, og rør, indtil du får en homogen masse.
-
Læg et bagepapir på køkkenbordet. Læg tre dejplader på papiret. Fordel fyldet på de tre plader. Helt ud til kanten. Læg nu de resterende tre plader herpå. Tag en kagerulle og rul to gange på langs og to gange på bredden. Skær hver plade i fire lige lange baner på langs. Tag hver strimmel og sno den. Luk den sammen i en ring, næsten som at du slår en knude på dejen.
-
Læg på bagepapir på en bageplade. Pensl sneglene med rørt æg, og drys med lidt perlesukker.
-
Sæt sneglene i den øvre del af ovnen, og bag dem i 30-35 minutter. Servér lune.
-
TIP: Er der snegle tilbage til dagen efter, bør de lunes i ovnen før servering. Sådan smager butterdej bedst.
-
Færdigt arbejde.