Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Chorizo med pasta og guacamole

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Penne
  • 150 g Penne
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chorizopølser
  • 4 - 6 stk chorizopølser
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk avocado
  • 1 stk avocado
  • lidt citronsaft
  • lidt citronsaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk koriander
  • 1 spsk koriander
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber

Tilberedning

Kog pastaen efter anvisning.

Sæt ovnen på 225 grader.

Læg pølserne i en lille ildfast form og steg dem i ovnen indtil de bliver gyldne.

Del avocadoen og tag frugtkødet op med en ske. Mos avocadoen groft og dryp den med citronsaft.

Vend med koriander og smag til med salt.