Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Confit de canard med sennepscreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} andelår
  • 4 andelår
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk fint salt
  • 2 tsk fint salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 1 tsk sukker
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g andefedt
  • 300 g andefedt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 1 kg kartofler
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æbler
  • 4 æbler
  • Creme:
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mayonnaise
  • 2 spsk mayonnaise
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Irmas grov sennep
  • 1 spsk Irmas grov sennep
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk citronsaft
  • 2 tsk citronsaft
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed revet hvidløg
  • 0.5 fed revet hvidløg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hakkede cornichorner
  • 4 hakkede cornichorner
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g grønne bønner
  • 500 g grønne bønner
  • Frisk estragon
  • Frisk estragon

Tilberedning

Gnid de fire andelår med salt og sukker og kom i en plasticpose. Læg i køleskabet i et døgn hvis anden er optøet, i to hvis du starter med frosne andelår. Sæt ovnen på varmluft 165 grader. Læg lårene tæt i en ildfast form og hæld andefedtet over. Steg kødet helt mørt i cirka halvanden time. Kig dog allerede efter en time. Skru op for varmen til sidst, hvis skindet ikke er helt sprødt. Andefedtet afkøles og kommes i køleskab, for det kan bruges igen. Skær kartofler i mindre stykker, vend med lidt af andefedtet og spred ud på en bradepande. Krydr med salt og peber. Sæt også hele æbler herpå. Bag kartoflerne sprøde og æblerne møre. Kig efter 25 minutter og tjek, at de ikke brankes. Rør cremen sammen og smag til med salt og peber. Kog bønnerne møre i 3-4 minutter. Server anden med kartofler, halverede æbler, bønner, creme og et drys estragon.