Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fisk i forårsløgcreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Pasta
  • 150 g Pasta
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 0.5 dl hvidvin
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt forårsløg
  • 1 bdt forårsløg
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rødspættefilet
  • 250 g rødspættefilet
  • oregano
  • oregano

Tilberedning

Kog pastaen efter anvisning.

Kom fløde, vin og 2 dl vand i en bred gryde eller sauterpande og kog op. Drys salt og peber i.

Skær forårsløg i skiver og kom i, vend rundt.

Læg fisken på saucen og læg låg på. Lad simre 2 minutter.

Tag fra varmen og lad stå 5 minutter.

Server til pastaen.

Drys oregano over ved servering.

Tip: rødspætten kan erstattes med anden hvid fisk.