Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Frittata med courgette og lune gedeostbrød

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk courgette
  • 1 stk courgette
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 5 stk æg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 2 spsk vand
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl krydderurter
  • 1 dl krydderurter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk filonebrød
  • 2 - 4 sk filonebrød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk gedeost
  • 2 - 4 sk gedeost

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader.

Skær courgetten i tynde skiver. Svits dem bløde i olie på en pande.

Pisk æg og vand sammen og krydr med salt og peber. Vend krydderurterne i.

Hæld æggeblandingen over courgetterne og lad æggemassen stivne lidt i kanterne.Træk æggemassen ind mod midten et par gange.

Lad nu frittataen stivne helt ved lav varme. Læg evt. et låg på panden.

Fordel osten på brødskiverne og lad osten få lidt farve i ovnen. Det tager kun nogle få minutter.

Server de lune brød til frittataen.