Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fuldkornspasta med gorgonzolasauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • pasta med gorgonzolasauce
  • pasta med gorgonzolasauce
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pastaskruer
  • 400 g pastaskruer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • smør
  • smør
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche 38%
  • 1.5 dl creme fraiche 38%
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gorgonzola
  • 100 g gorgonzola
  • peber
  • peber
  • salt
  • salt

Tilberedning

Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Hak løg og hvidløg, og svits smør i en gryde, uden at løgene tager farve. Kom cremefraiche i gryden, og lad det koge op. Kom gorgonzola i gryden, og lad den smelte. Smag saucen til med salt og peber. Afdryp pastaen, men lad lidt vand hænge ved. Vend pasta og sauce sammen.