Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gnocchi med ristede gulerødder og pesto

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk gnocchi
  • 1 pk gnocchi
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 4 stk gulerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk pesto
  • 1 spsk pesto
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Skær gulerødderne i skrå skiver og rist dem i olie på en pande. Hæld lidt vand på og lad dem blive møre.

Kog gnocchi efter anvisning og vend med gulerødderne.

Rør evt. pestoen lidt tyndere med vand før du drypper den over gnocchi og gulerøder.