Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grillet vesterhavsost med lynghonning, granatæble og mango

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} meget tynde skiver rugbrød
  • 4 meget tynde skiver rugbrød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk smør
  • 1 spsk smør
  • {{ 275 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g vesterhavsost
  • 275 g vesterhavsost
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk lynghonning
  • 2 spsk lynghonning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} granatæble
  • 1 granatæble
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} mango
  • 1 mango
  • citronsaft
  • citronsaft

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader.

Smør brødet med smør og rist sprødt i ovnen. Afkøl og skær osten i 1 cm tykke skiver. Grill nu på superhed grillpande i et par minutter. Osten skal ikke begynde at smelte.

Skær granatæblet over og tag kerner ud. Vend kerner med honning og lidt citronsaft.

Skræl mangoen og skær i tynde skiver.

Anret osten med frugt og brød og server.