Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gulerodsmos med bløde løg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 4 stk gulerødder
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bagekartofler
  • 2 stk bagekartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} laurbærblad
  • 1 laurbærblad
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 4 stk løg
  • smør
  • smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld brøndkarse
  • 1 håndfuld brøndkarse

Tilberedning

Skræl gulerødder og kartofler og skær i små stykker. Kog møre under låg sammen med et laurbærblad.

Hæld kogevandet fra kartoflerne, gem, fjern laurbærbladet.

Kom en klat smør og noget af kogevandet i gryden og mos indtil du har en grov mos. Smag til med salt og peber.

Skær løg i både og svits i smør på en pande. Hæld 1 dl vand over og lad dem dampe bløde.