Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gulerødder og bønner i karrysauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 4 stk gulerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk karry
  • 1 spsk karry
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tomatkoncentrat
  • 1 spsk tomatkoncentrat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kokosmælk
  • 2 dl kokosmælk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds hvide bønner
  • 1 ds hvide bønner
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl parboiled ris
  • 2 dl parboiled ris

Tilberedning

Skær gulerødderne i mindre stykker og hak løget. Svits gulerødder og løg i olie sammen med karry.

Tilsæt tomatkoncentrat og kokosmælk og lad simre 5-6 minutter. Vend bønnerne i saucen.

Kog risene efter anvisning på pakken/posen.

Smag til med salt og server til de nykogt ris.