Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Indisk kylling på spyd

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kylling inderfilet
  • 2 stk kylling inderfilet
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt
  • 1 dl græsk yoghurt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk karrypasta
  • 1 spsk karrypasta
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk champignon
  • 12 stk champignon
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl basmati ris
  • 2 dl basmati ris
  • koriander
  • koriander

Tilberedning

Del hver kyllingefilet over på langs og sæt evt. hver stykke på et træ spyd.

Rør yoghurt med karrypasta, salt og peber sammen på en tallerken. Vend kyllingen heri og lad stå.

Brun nu kyllingen i olie på panden, skru ned for varmen og steg indtil gennemstegt.

Svits champignon i olie på en pande indtil de begynder at tage farve. Drys med salt og peber og tag op. Sæt risen over.

Server den nykogte ris med champignon, kyllingespyd og gerne med en god mango chutney.Drys koriander over.