Hvis du leder efter den bedste opskrift på stegte sild med løg og mangochutney, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Klip finnerne af silden. Drys sildefileterne med salt, fold sammen til oprindelig form, og vend dem i rugmel.
Varm en teflonpande op og rist korianderfrø kort på tør pande. Hæld fra.
Kom smør og olie på panden og steg silden 4-5 minutter på hver side indtil fine og gyldne. Læg de stegte sild tæt i en række på et fad med kant. Drys korianderfrø over.
Skær løgene i tynde både. Kom løg og vand i en gryde og lad løgene koge op. Lige når vandet koger kommes eddike, mangochutney og sukker i gryden. over.
Rør rundt så sukkeret opløses og tag fra varmen. Fordel nu løg og lage over sildene.
Lad sildene trække mindst et par timer før de serveres. Eller pak fadet ind i film og stil i køleskab natten over.
Klip finnerne af silden. Drys sildefileterne med salt, fold sammen til oprindelig form, og vend dem i rugmel.
Varm en teflonpande op og rist korianderfrø kort på tør pande. Hæld fra.
Kom smør og olie på panden og steg silden 4-5 minutter på hver side indtil fine og gyldne. Læg de stegte sild tæt i en række på et fad med kant. Drys korianderfrø over.
Skær løgene i tynde både. Kom løg og vand i en gryde og lad løgene koge op. Lige når vandet koger kommes eddike, mangochutney og sukker i gryden. over.
Rør rundt så sukkeret opløses og tag fra varmen. Fordel nu løg og lage over sildene.
Lad sildene trække mindst et par timer før de serveres. Eller pak fadet ind i film og stil i køleskab natten over.