Hvis du leder efter den bedste opskrift på medister med løg og flødecreme, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Steg medisterpølsen gylden og gennemstegt.
Skær løgene (fx bananskalotteløg) lige over eller i både og svits i en gryde med olie.
Kom fløde og lidt salt og peber på og lad løgene simre under låg i 5 minutter. Spæd evt. til med lidt vand, hvis fløden koger helt tyk. Mærk, om løgene er møre, hvis ikke, giv dem et par minutter mere. Smag til med risvineddike.
Skær løgene (fx bananskalotteløg) lige over eller i både og svits i en gryde med olie.
Kom fløde og lidt salt og peber på og lad løgene simre under låg i 5 minutter. Spæd evt. til med lidt vand, hvis fløden koger helt tyk. Mærk, om løgene er møre, hvis ikke, giv dem et par minutter mere. Smag til med risvineddike.