Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kammuslinger og nudler i citronsky

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g nudler
  • 150 g nudler
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kammuslinger
  • 300 g kammuslinger
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 2 spsk citronsaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl fiskebouillon
  • 1 dl fiskebouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1 spsk sukker
  • majsstivelse
  • majsstivelse
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk forårsløg
  • 4 stk forårsløg
  • smør
  • smør
  • koriander
  • koriander
  • olie
  • olie

Tilberedning

Kog nudlerne. Svits kammuslingerne kort og kom citronsaft, bouillon og sukker på panden. Lad simre 1 minut. Jævn evt. med lidt majsstivelse rørt op med vand.

Snit løgene og svits dem i smør og olie på en pande. Tag op.

Server kammuslingerne til nudlerne. Pynt gerne med koriander.