Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kartofler og majs i karrysauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kartofler og majs i karrysauce
  • Kartofler og majs i karrysauce
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 500 g kartofler
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk majs
  • 1 bk majs
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk karry
  • 2 tsk karry
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • havsalt
  • havsalt
  • nogle stilke purløg
  • nogle stilke purløg

Tilberedning

Skær kartoflerne i tern og svits i olie på en pande i 5 minutter. Sæt majsen over.

Kom majs og karry på panden og svits videre.

Hæld fløde på panden og lad simre ca. 5 minutter indtil kartoflerne er møre. Smag til med salt.

Kom purløg over og server.