Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kinesisk baconret med nudler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Friland bacon i tykke skiver
  • 0.5 pk Friland bacon i tykke skiver
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk soya sauce
  • 1 spsk soya sauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 1 spsk honning
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk ingefær
  • 2 tsk ingefær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde spirer
  • 2 håndfulde spirer
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g nudler
  • 150 g nudler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk forårsløg
  • 1 stk forårsløg

Tilberedning

Skær bacon i mindre stykker og steg det godt på en pande.

Vend den færdigstegte bacon med soya, honning og ingefær.

Vend spirer med kød og sky.

Kog nudlerne efter anvisning og server til.

Snit forårsløget og drys over retten.