Nem og lækker opskrift på kylling dagen derpå. Se vores store udvalg af lækre opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Tilberedning
Pil kødet af den stegte kylling og del i mundrette stykker. Om den skal beholde skindet på eller ej, er en smagssag.Bland honning, sennep, cognac, æblecidervineddike og olie sammen i en skål og vend kyllingekødet heri. (Marinaden kan man også lave dagen før og opbevare i køleskab).Varm din største stegepande godt op og steg kyllingestykkerne, til de har fået godt med farve.Servér kyllingen med salat vendt med snittet agurk og det tilbehør, du nu bedst kan lide. Brug olien fra panden som dressing til salaten.
Pil kødet af den stegte kylling og del i mundrette stykker. Om den skal beholde skindet på eller ej, er en smagssag.Bland honning, sennep, cognac, æblecidervineddike og olie sammen i en skål og vend kyllingekødet heri. (Marinaden kan man også lave dagen før og opbevare i køleskab).Varm din største stegepande godt op og steg kyllingestykkerne, til de har fået godt med farve.Servér kyllingen med salat vendt med snittet agurk og det tilbehør, du nu bedst kan lide. Brug olien fra panden som dressing til salaten.