Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kylling dagen derpå

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Frijsenborg kylling
  • 1 stk Frijsenborg kylling
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Akacie honning
  • 2 spsk Akacie honning
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Sennep
  • 2 spsk Sennep
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Cognac
  • 2 spsk Cognac
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Olie
  • 4 spsk Olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Æblecidereddike
  • 1 spsk Æblecidereddike
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} Håndfulde salatblade
  • 4 Håndfulde salatblade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Agurk
  • 1 stk Agurk

Tilberedning

Pil kødet af den stegte kylling og del i mundrette stykker. Om den skal beholde skindet på eller ej, er en smagssag.

Bland honning, sennep, cognac, æblecidervineddike og olie sammen i en skål og vend kyllingekødet heri. (Marinaden kan man også lave dagen før og opbevare i køleskab).

Varm din største stegepande godt op og steg kyllingestykkerne, til de har fået godt med farve.

Servér kyllingen med salat vendt med snittet agurk og det tilbehør, du nu bedst kan lide. Brug olien fra panden som dressing til salaten.