Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kylling med kål, koriander og lime

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kylling med Kål, Koriander og Lime
  • Kylling med Kål, Koriander og Lime
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kyllingebrystfileter
  • 4 kyllingebrystfileter
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spidskål
  • 300 g spidskål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt forårsløg
  • 1 bdt forårsløg
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukkerærter
  • 125 g sukkerærter
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bundt koriander
  • 0.5 bundt koriander
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk pitabrød
  • 6 stk pitabrød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • rapsolie
  • rapsolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 1 stk lime
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk fish sauce
  • 2 tsk fish sauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 1 tsk sukker

Tilberedning

Dup kyllingefileterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien på en pande ved god varme. Kom brystfileterne på panden, når olien er varm. Brun dem 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem ca. 7 minutter på hver side til de er gennemstegte. Tag dem af panden og lad dem afkøle.

Riv eller skær kyllingekødet i passende stykker. Snit kålen fint, skær forårsløg i tynde skiver og del evt. sukkerærterne. Pluk bladene af koriander. Kom det i en skål eller et fad.

Pisk dressingen sammen af knust hvidløg, olie, 2 spsk limesaft, fiskesauce og smag den til med salt og peber. Vend dressingen i salaten. Varm pitabrødene.

Tip: Brug en rest kyllingekød fra fx kogning eller stegning af en hel kylling.

Opskrift fra De 5 Gaarde