-
Dup kyllingefileterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
-
Varm olien på en pande ved god varme.
-
Kom brystfileterne på panden, når olien er varm. Brun dem 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem ca. 7 minutter på hver side til de er gennemstegte. Tag dem af panden og lad dem afkøle.
-
Riv eller skær kyllingekødet i passende stykker.
-
Snit kålen fint, skær forårsløg i tynde skiver og del evt. sukkerærterne. Pluk bladene af koriander. Kom det i en skål eller et fad.
-
Pisk dressingen sammen af knust hvidløg, olie, 2 spsk limesaft, fiskesauce og smag den til med salt og peber. Vend dressingen i salaten. Varm pitabrødene.
-
Tip: Brug en rest kyllingekød fra fx kogning eller stegning af en hel kylling.Opskrift fra De 5 Gaarde
-
Bon appetit!