Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kyllingebryst med feta og bagte rødbeder

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rødbeder
  • 2 rødbeder
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingebryster
  • 2 stk kyllingebryster
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g feta
  • 100 g feta
  • rucola salat
  • rucola salat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk balsamico eddike
  • 2 spsk balsamico eddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp havsalt og peber
  • 1 knsp havsalt og peber

Tilberedning

Skær rødbederne i fine både og vend dem med olivenolie og salt. Læg dem i et ildfast fad og bag dem i en varm ovn, 200 grader i 20 minutter.

Skær et lille snit i kyllingebrysterne på langs og fyld dem med fetaost. Hold dem sammen med en lille tandstik.

Varm lidt olivenolie på en pande og brun brysterne på begge sider.

Læg dem i et ildfast fad og bag dem i en varm ovn, 200 grader i 15 minutter.