Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Laks med tomat og rodfrugter

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Laks med tomat og rodfrugter
  • Laks med tomat og rodfrugter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps rodfrugter
  • 1 ps rodfrugter
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk laksefilet
  • 4 stk laksefilet
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl tomatsauce
  • 1 gl tomatsauce
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl fiskebouillon
  • 2 dl fiskebouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Pasta
  • 300 g Pasta

Tilberedning

Sæt ovnen på 225°.

Fordel rodfrugtblandingen i bunden af en ildfast form. Fordel laksen over den og drys med salt og peber. Hæld sauce over hele retten. Tilsæt bouillon og vin og dryp med olie. Stil i ovnen i 30 minutter.

Kog pasta efter anvisning på emballagen.

Server den nykogte pasta med laks, grøntsager og sauce.