Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Laks og rejer i grøn karry

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • laks og rejer i grøn karry
  • laks og rejer i grøn karry
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk karrysauce
  • 1 stk karrysauce
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl jasmin ris
  • 3 dl jasmin ris
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g laksefilet
  • 500 g laksefilet
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt basilikum
  • 1 bdt basilikum
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk tigerrejer
  • 1 pk tigerrejer
  • 600 g blandede grøntsager fx:
  • 600 g blandede grøntsager fx:
  • broccoli
  • broccoli
  • champignon
  • champignon
  • peberfrugt
  • peberfrugt

Tilberedning

Kog risen efter anvisningen på emballagen. Skær laksen og grøntsager i mundrette stykker. Kom karrysaucen i wokken eller en gryde, og kog den op. Kom laksen heri, og lad simre nogle få minutter. Kom derefter grøntsagerne i, kog videre i ca. 3 minutter. Kom rejerne i og gennemvarm. Kom basilikum i, og servér straks med kogte jasminris.