Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Landgangsbrødet vender tilbage

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk Irmas Bordesholmer rugbrød
  • 4 sk Irmas Bordesholmer rugbrød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bg hytteret
  • 2 bg hytteret
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} avocadoer
  • 2 avocadoer
  • lidt citronsaft
  • lidt citronsaft
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk saltede mandler
  • 2 spsk saltede mandler
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mayonnaise
  • 4 spsk mayonnaise
  • et par salatblade
  • et par salatblade
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hårdkogte æg
  • 4 hårdkogte æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps optøede krebsehaler
  • 1 ps optøede krebsehaler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilke dild
  • 2 stilke dild

Tilberedning

Tag 4 tallerkener og læg en skive brød på hver.

Pålæg til den ene ende: Kom  bæger hytteret på den ene halvdel af brødskriverne. Skær avocadoerne i skiver og fordel dem på hytteretten. Dryp med lidt citronsaft og drys til sidst med mandler.

Pålæg til den anden ende: Smør mayonnaise på den tomme halvdel af brødskiverne og læg salat på. Kom nu halverede æg og afdryppede krebsehaler ovenpå og pynt med lidt dild.