Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Linser med stegte æbler og løg i dildsmør

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
3 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl delikatesselinser
  • 4 dl delikatesselinser
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æbler
  • 2 stk æbler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt dild
  • 1 bdt dild
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Kog linser efter anvisning på emballagen. Skær løg og æble i både. Svits løgene i smør på en pande. Tilsæt æble og hæld vinen over. Lad løg og æble simre møre i nogle minutter. Tag fra pladen og lad en god klat smør smelte på panden. Drys dild over og vend rundt. Vend linserne i og smag til med salt og peber.

Kilde: Krydderiet 3, 2006