Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lun pastasalat serveret med paté

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Penne
  • 150 g Penne
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g grønne bønner
  • 250 g grønne bønner
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 0.5 dl piskefløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk citronsaft
  • 2 tsk citronsaft
  • sukker
  • sukker
  • havsalt
  • havsalt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille håndfuld valnødder
  • 1 lille håndfuld valnødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk oregano
  • 1 spsk oregano
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g paté
  • 200 g paté

Tilberedning

Kog pastaen efter anvisning.

Når der mangler 2 minutter af kogetiden kommer du bønnerne i gryden. Kog yderligere 2 minutter.

Rør fløde, citron, lidt salt og sukker sammen i en skål.

Afdryp pasta og bønner og vend med fløden.

Grovhak nødder og drys over sammen med oregano.

Server salaten med et stykke paté og brød.