Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Omelet med rejer i dildcreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 5 stk æg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 2 spsk vand
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • smør
  • smør
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rejer
  • 200 g rejer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche 18%
  • 1 dl creme fraiche 18%
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dild
  • 1 spsk dild
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rødløg
  • 1 spsk rødløg
  • rugbrød
  • rugbrød

Tilberedning

Pisk æg sammen med salt og peber og 2 spsk vand.

Smelt en klat smør på en pande og hæld æggeblandingen i. Lad stivne i kanterne og træk derefter massen ind mod midten en gang eller to.

Skru ned for varmen og lad omeletten stivne.

Afdryp rejerne.

Kom creme fraiche i en skål sammen med dild og rødløg. Smag til med salt og peber og vend rejerne i.

Server omeletten med rejesalaten, gerne med rugbrød til.