Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Penne med tomat og chili

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • penne med tomat og chili
  • penne med tomat og chili
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Penne
  • 400 g Penne
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} chili
  • 0.5 - 1 chili
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds cherrytomater
  • 1 ds cherrytomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk bredbladet persille
  • 2 spsk bredbladet persille

Tilberedning

Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Hak hvidløg og chili, og svits i olie på en stor pande. Kom tomater på panden, og lad det simre i nogle minutter. Smag til med salt og peber. Afdryp pastaen, men lad lidt væde hænge ved, og kom pastaen på panden. Drys persille over, vend rundt, og server.