Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pizza med grøntsager og bøffel mozzarella

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk pizzadej
  • 1 pk pizzadej
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk peberfrugter
  • 2 stk peberfrugter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk bøffelmælks mozzarella
  • 1 pk bøffelmælks mozzarella
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 0.5 stk løg
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} blade basilikum
  • 8 blade basilikum
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 8 stk tomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sorte oliven
  • 2 spsk sorte oliven
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader.

Rul dejen ud på en bradepande.

Skær peberfrugter i mindre stykker og fordel over dejen. Bag bunden med peberfrugter i 15-20 minutter indtil dejen er færdig.

Imens skærer du ost og løg i skiver og snitter basilikum.

Tag den varme pizza ud og top med ost, løg, basilikum, tomat og oliven.

Rør olie og hvidløg sammen, dryp over pizzaen og server.