Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pizza med ricotta

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk pizzadej
  • 1 pk pizzadej
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds cherrytomater
  • 1 ds cherrytomater
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bg ricotta
  • 1 bg ricotta
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl pesto
  • 1 dl pesto
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lille courgette
  • 1 stk lille courgette
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chorizopølser
  • 2 stk chorizopølser
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 1 - 2 stk fed hvidløg

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader. Rul pizzadejen ud i en bradepande på det bagepapir, der følger med dejen.

Fordel cherrytomaterne og væden over hele dejen, og drys med lidt salt og peber. Fordel osten ved hjælp af en ske over hele pizzaen, og dryp derefter pesto over. Skær courgetten i tynde skiver, og drys dem over. Vent med pølsen.

Sæt pizzaen midt i den varme ovn, og bag ca. 10 minutter. Tag pladen ud, og drys den skiveskårne pølse over. Bag pizzaen i yderligere ca. 15 minutter, til den er færdig.

Dryp evt. lidt olivenolie smagt til med friskrevet hvidløg over den varme pizza, før den skæres ud.

Kilde: Krydderiet 4, 2005