Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ravioloni med ricotta og spinat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Ravioloni med ricotta og spinat
  • 1 pk Ravioloni med ricotta og spinat
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spinat
  • 200 g spinat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hvidløg fed
  • 2 stk hvidløg fed
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand. Varm lidt olivenolie på en pande og sauter hvidløg i 2 minutter.

Tilsæt spinat og sauter til den er faldet lidt sammen, vend det hele sammen med den friskkogte pasta. Krydr med salt og masser af friskkværnet peber.