Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ravioloni med ricotta, spinat og parmaskinke

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Ravioloni med ricotta og spinat
  • 1 pk Ravioloni med ricotta og spinat
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} Prosciutti de Parma
  • 4 - 6 Prosciutti de Parma
  • basilikum
  • basilikum
  • ekstra jomfru olivenolie
  • ekstra jomfru olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand. Når de er kogt møre hældes vandet fra. Vend med snittet basilikum, lidt olivenolie, salt og peber.

Server med skiver af parmaskinke og evt. en frisk salat til.