Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rejer i grønt

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g store rejer
  • 250 g store rejer
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g broccoli i små buketter
  • 150 g broccoli i små buketter
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g fint snittet spidskål
  • 100 g fint snittet spidskål
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g revet gulerod
  • 100 g revet gulerod
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g bønnespirer
  • 50 g bønnespirer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld persille eller koriander
  • 1 håndfuld persille eller koriander
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidløgsmør
  • 1 spsk hvidløgsmør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sesamolie
  • 1 spsk sesamolie

Tilberedning

Broccolibuketter og bønnespirer blancheres og drypper af. Varm en pande godt op. Kom hvidløgssmørret på og straks derefter rejerne. Steg til rejerne er gyldne. Derefter tilsættes sesamolien og resten af grøntsagerne. Steg imens du vender det hele på panden i 3 – 5 min. Pynt med persille eller koriander og servér straks med lidt soya og frisk lime.

Retten kan tilsættes lidt kogte nudler, hvis man er meget sulten.