Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rejer i tomat og karrysauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk karry
  • 1 tsk karry
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds flåede tomater
  • 0.5 ds flåede tomater
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk creme fraiche 38%
  • 3 spsk creme fraiche 38%
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rejer
  • 150 g rejer
  • timian
  • timian
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spaghetti
  • 150 g spaghetti
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • parmesanost
  • parmesanost

Tilberedning

Svits karry i olie i en gryde. Tilsæt tomat og creme fraiche.
Lad simre 5 minutter under omrøring.

Vend rejerne i saucen og lad dem blive varme i 1 minut.

Kog spaghettien efter anvisning på emballagen.

Server rejer og sauce til pastaen. Server et godt brød til.