Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ris og ærtesalat med æg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl parboiled ris
  • 2 dl parboiled ris
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ærter (gerne ekstra fine ærter fra frost)
  • 2 dl ærter (gerne ekstra fine ærter fra frost)
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1.5 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 1 spsk dijonsennep
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 0.5 spsk hvidvinseddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld spinatblade
  • 1 håndfuld spinatblade
  • rugbrød
  • rugbrød

Tilberedning

Kog risene efter anvisning.

Når risene er kogt færdig, tager du dem fra varmen, vender de frosne ærter i og kommer låg på. Lad stå nogle minutter.

Bland olie, sennep og eddike i en skål. Vend i risene og smag til med salt og peber. Vend spinatblade med risene.

Server med halve æg og rugbrød.