Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Risotto med kammuslinger og rucola

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 180 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 180 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g risottoris
  • 180 - 180 g risottoris
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 1 stk skalotteløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk fiskebouillon
  • 4 - 5 spsk fiskebouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk kammuslinger
  • 1 pk kammuslinger
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt rucolasalat
  • 1 bdt rucolasalat
  • ekstra jomfru olivenolie
  • ekstra jomfru olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm olivenolie i en gryde og sauter ris og løg i 2 minutter. Tilsæt hvidvin og lad det koge igennem. Tilsæt kogende bouillon lidt efter lidt. Risene skal mættes, alt imens der røres rundt i gryden.

Når risene er møre, men stadig med bid tilsættes kammuslinger. Smag til med salt og peber.

Til sidst vendes rucola i.