Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rodfrugtkroketter med æbleeddike

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk selleri
  • 1 stk selleri
  • {{ 180 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 180 g kartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk æbleeddike
  • 1 spsk æbleeddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • madagascar peber
  • madagascar peber
  • atlanterhavssalt
  • atlanterhavssalt
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mel
  • 1.5 spsk mel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 1 - 2 spsk olie
  • finthakket chili
  • finthakket chili

Tilberedning

Skræl og skær rodfrugter (selleri eller pastinak) og kartofler i mindre stykker. Damp eller kog kartofler og selleri (eller anden rodfrugt) helt møre. Mos dem, og køl ned.

Tilsæt alle de øvrige ingredienser, og smag mosen til. Form mosen til ca. 6 lange kroketter, der steges ved svag varme i olien i ca. 10 min. på hver side.

Kilde: Krydderiet 1, 2005